Mamma & dotter <3

Tog lite selfies när Arvid sov så kommer min sötnos för att ge mamma en kram - är ofta hon är sådär gosig just nu! <3
 
 
Å förra veckan fick jag hem mitt nya hår - det gamla var så himla slitet.. jag mätte de längsta delarna vilket var 35 cm, från början var det 50 cm!
Jag tog chokladbrun färg vilket detta konstigt nog oxå var från början.. jag hade inte färgat mitt egna på två år då jag tyckte att det ändå smälte bra in med löshåret. Men detta var jättemörkt! Jag bestämde mig ändå för att behålla det och inte byta till ett ljusare. Så jag tonade mitt egna hår - har bestämt mig för att inte färga igen på ett tag.. jag vill kunna ha min egna naturliga hårfärg ett tag innan man början bli grå, haha!
 
Skulle iaf ta lite selfies och Michelle kommer som vanligt och vill vara med :)
 
 
 
 
 
Jag la oss ner för att vi skulle hamna på samma nivå. Mitt lilla troll skulle busa och klappa händerna men det slutade snabbt såhär...
 
 
Å jag som ville hålla henne vaken tills efter vi varit på BVC med Arvid! Det fick i stället bli en kort sovstund innan då hon likt sin far är omöjlig att väcka! <3
 
Känner att jag måste bli bättre på att ta bilder på mig tillsammans med barnen - eller låta någon annan göra det! Jag är verkligen så bildskygg - Tycker att jag inte alls blir bra på bild! Men även om de inte är perfekta är det något som kommer betyda så himla mycket längre fram. 
 
Jag älskar dig obeskrivligt mycket <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0