Laser hårborttagning

Har precis målat ett lager på Arvids garderober o bytte av barnen med Martin. Arvid ville ha närhet och inte alls sova i vaggan och Michelle sover. M är inne i vårt sovrum och fortsätter med tapetseringen, kommer bli så otroligt fint! :) 
 
Så här ligger jag med Arvid på mig o tänkte kika runt på lite priser för att fixa läpparna - något som jag skulle gjort den månaden jag fick veta att jag var gravid med Arvid. Eftersom man varken får göra det när man ammar eller är gravid var det ju perfekt då, jag hade precis slutat amma Michelle men eftersom vi inte använde något skydd tänkte jag vänta in mensen innan jag beställde en tid. Men den kom ju inte och testet visade positivt! Arvid är ju självklart viktigare än fixade läppar men kändes ändå lite surt när jag precis övertalat Martin till ett godkännande! 
 
Aja, förhoppningsvis ska jag få göra det denna gång efter jag slutat amma - om vi inte känner att det finns viktigare saker att lägga pengarna på då. Hur som helst, nu när jag kollade runt på lite priser hittade jag ett ställe som tar bort hår permanent med hjälp av laser. Å priserna var inte så jäkla farliga asså! För armhålorna kostar det 1100, hela benen 5000, intim 1500 kr och hela armar 2000! Om man tänker på hur mycket pengar man faktiskt lägger på rakhyvlar, nya rakblad, kanske en epilator osv och framför allt tiden man sparar! Gud vad jag blev sugen! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0