Egentid

 
Min lilla älskling <3
 
Jag har inte haft någon egentid på jag vet inte hur länge! Martin har väl varit iväg någon gång med Michelle till affären och sen hon föddes har jag haft kanske max 3 h själv då M varit iväg till skogen med Michelle. Började helt plötsligt känna mig ganska nere och allt blev bara för mycket. Så Martin var snäll och ändrade sina dagar lite och varit hemma sen i måndags. Imorgon och på fredag ska han jobba igen.
Idag åkte de iväg till barnens farmormor och deras farmor kom över också. Å jag har fått vara hemma själv några timmar, hur skönt?
 
Jag älskar mina barn över allt annat men jag behövde verkligen ny kraft och jag hoppas jag har fått det nu. De har varit borta sen ungefär 14.00 och kommer alldeles snart hem och en pizzabaguette ligger och väntar på mig i ugnen - får se hur det smakar :)
 
Det första jag gjorde var att ta ett fotbad, fila och fixa iordning dem. Så efterlängtat! Sen har jag städat och plockat, fotat lite kläder som ska säljas, tvättat, målat lite o lite sånt. Tog en thé och lite jordgubbar framför Days också så lite har jag kopplat av med! Men mest varit igång överallt vilket jag äbehöver! Jag måste verkligen vara igång hela tiden - tycker inte alls om att sitta still.. Det är det som gör det jobbigast med all amning.
 
En granne var förbi och hälsade oss välkomna med en fin bukett blommor! Det är ju nu man börjar se varann mer när vädret börjar bli fint. Jättegulligt av henne! Dock kände jag mig lite sådär... haha! Inte ofta jag inte är fixad men idag hade jag bara slängt upp håret i en knut, osminkad och småvarm av allt springade och jag funderade på om jag skulle smita och strunta i att öppna.. men ändrade mig när jag insåg att hon säkert sett mig springa runt i huset och antagligen hörde hög musik. Haha! Glad att jag vågade öppna trots hur jag än såg ut ;)
 
Hur skönt den här egentiden varit så började jag redan sakna mina små efter en timme och jag är så glad över att de snart snart snart är hemma! <3
 
 
Michelle - 2 månader <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0