Bonusway

 
 
Då och då plockar jag ut lite småpengar från bonusway - som föräldraledig måste man hitta lite genvägar till mer pengar i plånboken ;)
 
Bli medlemmar ni också! - Gärna via denna länk så kan både du och jag få en bonus: https://www.bonusway.se/?r=2793590
 
BONUSWAY
 

Hur Fungerar Bonusway?
Bonusway.se är en helt kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få pengar tillbaka på dina inköp online.När du köper något, till exempel från Nelly för 2500 kronor, får du 100 kronor i bonus via oss. Om du gör en bokning med Hotels.com för 5000 kronor, får du 250 kronor i bonus. Observera att bonusen räknas av varans eller tjänstens pris exklusive moms och frakt. När du har fått bonus för över värdet av 150 kronor, kan du att få beloppet överfört till ditt bankkonto.
För att få bonus, behöver du bara komma ihåg att logga in på Bonusway.se , och klicka dig därefter vidare till webbutiken genom oss. Vår tjänst är gratis och enkel, och kräver enbart några extra klickningar.

 

Varifrån kommer pengarna jag får tillbaka? 
Det enklaste svaret är att pengarna kommer ifrån dig själv. När du går till en webbutik via vår tjänst, identifierar webbutiken att du är en användare av Bonusway och betalar därefter oss en försäljningsprovision för dina inköp. Vi delar försäljningsprovisionen med dig, så att du får pengar tillbaka. Vår tjänst fungerar på liknande sätt som med fysiska bonuskort, men det här är online istället.
Bonusen som vi ger ut är inte bonuspoäng med begränsade tillämpningar. Vi betalar bonus fullt ut och i riktiga pengar till ditt bankkonto, så att du kan använda dem när du vill.

Om Bonusway:
Bonusway.se är en svensk version av det finska företaget Bonusway.fi. Bonusway grundades i Finland 2011 och hette då Suomen Ostohyvitys. Utöver Sverige och Finland finns Bonusway även i Ryssland, Turkiet, Danmark och Rumänien. Alla länder tillsammans har över 2 miljoner användare. Huvudkontoret hittar du på Kalevagatan 30 i Helsingfors.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0