TIPS på spegel och sneakpeak på vår gästtoalett!

Jag hade önskat att jag kunnat visa mer inredning av vårt hus. Tyvärr har saker och ting tagit längre tid än vad jag väntat mig men lite då och då kommer det komma sånt också :)
Under de första 3 veckorna som vi bodde i huset hade vi ingen värme - sen installerades ett nytt (värmeskåp?) haha.. jag vet inte vad de kallas för! Men vi har haft värme genom el iaf och sedan 2 veckor har vi fått bergvärme installerat. Även om det kostar en del att få det installerat så är det ju så värt att få ner värmekostnaden per månad rejält!
 
Nu håller vi på med vårt sovrum - Det är MYCKET att göra i det. Vi har rivit ner tak, väggar (tapeter, papp, gammal murning), lister, flyttat på dörren från klädkammaren som ska rivas in till sovrummet för att byggas en inbyggd garderob, taket har M målat och nu "murar" han över ett hörn med tegel för att få det slätt.
Dörrhålet måste minskas då det är för stort för att få plats med en vanlig dörr (fanns ingen sen innan), mjölkpapp ska upp på väggarna för att sedan målas och tapetseras, få upp lister och ta bort heltäckningsmattan helt för att antingen slipa och måla det gamla golvet eller lägga in nytt - har inte bestämts än.
Men ja, hela rummet verkligen från grunden! Inte bara att måla om och byta golv här inte som skulle kunnats göra under en helg ungefär ;)
 
Hur som helst - TIPS på helkroppsspegel från Jysk!
 
 
Denna helt underbara spegel finns på Jysk för bara 360 kr i ställlet för 899 kr.
Kampanjen gäller tills imorgon 18/3 och därefter skulle den kosta 400 kr ett tag om jag inte minns helt fel vad butiksbiträdet sa.
 
Även om jag hade valt att renovera badrummet på ett annat sätt så tycker jag om den lantliga känslan i det! Lite småfix bara - som att måla tak och lister vitt, spraymåla vägglamporna till silver, kanske hitta något bord att ha under handfatet och ha ett vitt draperi runtom. Ja lite småfix men jag börjar tycka om det, speciellt med den stora spegeln till! Funderar på att införskaffa den ovala matchande över handfatet också :)
Spegeln passar självklart lika bra till alla slags rum eller att ha den åt andra hållet över tex en byrå. Hemnes stora byrå från IKEA hade den passat perfekt över! :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0