Tapet till vårt sovrum - Beställd!

Efter barnmorskebesöket igår käkade vi lunch på ett thaiställe och tog en sväng förbi KappAhl som har 3 för 2 på alla barnkläder tom 28/3 - blir ett eget inlägg om det! :)
 
Sen när vi ändå var halvvägs åkte vi in till Linköping för att kolla lister, golv och tapet - Mycket svårare än vad vi hade trott! Listerna var vi överens om och har bestämt vilka vi ska ha. Men tapet.. haha! Det kunde vi inte komma överens om och golv har vi fortfarande inte hittat som vi båda tycker om.
 
Det fick bli en tur till Jönköping idag och där gick vi in på Ekholms Färgcenter och kollade igenom MYCKET. Jag har varit så himla kräsen då min favorit som jag hade hittat innan bara finns på Byggmax i Finland och går inte att få tag på annat sätt än att åka dit.. eller självklart om man känner någon man kan be om att köpa den där. Men inte på något annat sätt. Så det har varit väldigt svårt att hitta någon annan när jag bara haft den i bakhuvudet hela tiden. 
 
 
Tillslut blev det ett val mellan dessa två och det var också svårt tyckte jag! Efter en del velande blev det en beställning på den högra tapeten :)
Anonym
2017-03-15 @ 13:28:54

Men vilken underbar tapet 😍
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0