Lillebrors rum - Behöver smakråd! :)

 
 
 
Del av lillebrors blivande rum.. Ja! MYCKET att göra!
 
När vi är klara med vårt sovrum kommer vi nog köra på lillebrors rum så kan Michelle flytta in dit så länge innan vi fixar iordning hennes rum. Jag har haft många tankar på deras rum men bestämde mig sen för att hålla det enkelt vitt med ljusrosa detaljer i Michelles rum och ljusblå i lillebrors. Men jag vet inte.. 
Michelle kommer troligtvis få det vitt med ljusrosa detaljer - kommer passa fint till hennes ljusrosa lantliga gardiner i spets. Lillebrors gardiner är ju däremot vita med lite ljusblå detaljer - ÄLSKAR dem!
Han har inga direkta möbler än så länge förutom skötbordet som fått flytta in där. Sängborden är mina och M's som fått stå kvar där inne sen jag målade om de till vita från svarta. Annars kommer hans möbler gå i vitt och stilen kommer även den vara lite lantlig och romantisk som resten av huset.
 
I alla fall - JAG BEHÖVER RÅD!
Jag vet att det är en hel del som faktiskt läser här så visa er nu! ;)
 
Golvet kommer bli ljust - inte bestämt oss om det kommer gå i vitt där träet syns igenom, ljusgrått eller ljust trä. Men ljust kommer det iaf vara. Öppningen kommer stängas och sättas in en dörr så det blir ett ordentligt rum.
Men väggarna? Blir det för mycket vitt om de blir vita? Eller ska de målas ljusblå? Kanske tapetsera hela rummet med ljusblå tapeter med vita prickar?
Fondvägg har jag funderat på men de inbyggda garderoberna kommer bli kvar så känns inte som att det kommer bli snyggt med fondvägg i det rummet.. Några tips? :)
 
Behöver även tips på blommor/växter som skulle passa i de krukorna! Michelle har likadana och rosa pelargoner i sina.. Så tips på lite "lantliga växter"? Kanske vita pelargoner? Eller vita kalanchoer? Svårt att hitta några inomhusblommor med blå blommor iaf! Eller några andra enkla gröna växter som är fina? :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0