BF - Vilken vecka är det egentligen?

 
Om 17 dagar är du beräknad <3
 
Nu när den här magiska resan snart är över kom jag att tänka på vilken dag BF egentligen är på. Alltså, i vilken vecka? Jag vet ju att det är 40 veckor man är gravid. Men är det i v 40+0? eller är det i 40+6? eller är det 39+6? Eller hur fasen blir det?! Haha, jag och min trötta gravidhjärna som går i högvarv!
 
I början av graviditeten skaffade jag appar som så många andra - en app sa att jag skulle gå in i en ny vecka på fredagen och en annan på lördagen. Min barnmorska som jag hade i Linköping nämnde även hon en gång fredag och en annan gång lördag. Så jag kollade snabbt upp det där - 24/3 var ju på en fredag - så då måste jag väl gå in i en ny gravidvecka på fredagarna?
 
Men som sagt, jag kom att tänka på vilken vecka BF egentligen är på.. jag googlade och fick fram att det är 39+6 BF ligger på. Därför har jag även haft fel nästan hela graviditeten vilken dag jag går in i en ny vecka. irriterande! Så det är alltså lördagarna jag gått in i en ny gravidvecka och intefredagarna!
 
Då många av mina veckomagsbilder är tagna på vecka+0 så tänker jag inte gå tillbaka och ändra utan från och med nu kommer jag skriva det rätta - Så denna vinterbild på magen är tagen idag - vilket är i vecka 37+3 <3
 
Även om det är så pass mycket jag vill hinna med innan lillebror kommer så börjar jag längta så himla mycket nu! Samtidigt som jag vill ha så mycket mer "egentid" med Michelle än vad jag kommer att ha.. Så mycket blandade känslor - men i det stora hela vill jag komma till slutet av den här magiska resan och få ha vår son i famnen där han hör hemma <3



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0