Massvis med projekt!

Alltså, jag vet inte hur mycket projekt jag har!
Arvids rum har jag grundmålat och någon kväll i veckan vill jag måla en del av rummet ljusblå - resten väntar jag med tills väggen har satts upp så det inte blir någon ful kant med det blå.
Sen skulle jag ta tag i balkongdörren i vårt sovrum där det just nu sitter en tapet på men märkte att den måste tas bort så det väntade jag med då och började måla på altandörren som också har en tapet på sig. Nu har jag bestämt mig för att fixa iordning hela dörren. Dessutom kände jag att sängborden skulle målas ett par lager till så de blir vit-vita och inte så att trät syndes något igenom.
När jag i söndags var inne i mitt målande ville jag ta tag i insidan på ytterdörren också men M tyckte att det fick räcka för den dagen.. Så igår när båda barnen sov började jag på den med.
 
 
Börjar jag kan han ju inte säga nej tänkte jag ;)
 
Ikväll tänkte jag måla på altandörren - har både spacklat lite och slipat men den måste ju stå öppen så det får bli imorgon om jag får någon tid på dagen. Ytterdörren fick sig också lite spackel där en hund gjort massa fula märken sen innan. Egentligen borde vi byta ut hela dörren men just nu har vi massa annat att lägga pengar på så med lite färg och spackel kan man komma rätt långt med! :)
 
Annat jag är sugen på att fixa är att spraymåla en hel del inredningsprylar som ljuslyktor, väggljusstakar, galgar till Arvid som ska inköpas. Måla om lite andra möbler så som en bänk, sekretären samt en stor Hemnes-byrå. Vill hitta något bra snöre/rep till Arvids luftballongslampa, plantera om lite blommor, bli klar med barnens hand- och fotavtryck. Har såna från Panduro men måste ha hjälp med slipningen från M då jag har problem med handlederna och klarar inte av att slipa så mycket.. tar världens tid!
 
Men hur hinner man egentligen - nu är klockan snart 00 och fortsätter det som det har börjar min dag ungefär vid 5.30 med en liten Arvid som vill äta och inte sova mer.. För att sen gå upp med Michelle vid 7.30 och Arvid som somnar om runt 9-tiden.. Det är en stor fördel med sitt första barn! Även om de kanske vaknar tidigt har man iaf tid att sova en liten stund till om man vill när hen sover. Det har man inte när man har fler barn och speciellt inte med två små! Skulle man ha några år emellan skulle man ju kunna sätta på en film eller liknande och förklara att man går och vilar en stund om man skulle behöva. Det finns inte nu. Så kaffe har blivit en livräddare just nu alltså ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0