Lite nytt till mig

Innan jag blev gravid med Michelle tyckte jag att kläder var bland det roligaste som fanns! I princip allt satt bra och det fanns så mycket fint! Vet inte hur ofta det kom paket från typ Nelly eller H&M.. vet att jag brukade skynda mig att hämta ut, prova, hänga in och slänga plasten innan Martin fick syn på det! Haha!
Men nu har jag verkligen N O L L inspiration till mig själv vad gäller kläder. Har ingen speciell tid att prova och spegla mig heller så det blir typ jeans och en top - det är standard. Om det är varmt blir det oftast klänning, kanske jeansshorts. Jeans är snyggt, det är det. Men har man det i princip varje dag blir det ganska tråkigt och tröttsamt.
 
Blev inspirerad av en kompis och kollade upp H&M's utbud på jumpsuits. Fanns massvis med fina! Jag klickade in på den första jag såg - en kort modell som var ljusrosa med spets - Helt underbar. Det är inte ofta jag blir sådär kär i kläder som är menat till mig längre men den blev jag verkligen kär i. Jag kollade vidare och när jag skulle gå igenom dem en gång till såg jag att de lagt in en blommig i samma modell som den ljusrosa och den var om möjligt ännu mer underbar.
Redan från början stod det att det fanns få storlekar kvar i varje storlek så blev att klicka hem den snabbt!
 
 
Jag kikade in på kvällen igen och då fanns den inte kvar alls - inte ens en bild på den. 
 
 
Helt underbara spetsdetaljer <3
 
 
En vit spetskofta och en svart jumpsuit fick också följa med i varukorgen och den jumpsuiten har verkligen blivit en favorit. Den är enkel, snygg och bara bekväm. <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0