Helgen

Fredagseftermiddagen spenderades hemma hos min pappa och hans fru - jättetrevligt :) Som sagt har jag lite svårt att kalla deras tre små tjejer för mina syskon/systrar men enklare att säga att det är barnens mostrar.. konstigt nog. Men de hade det väldigt roligt ihop och lekte massvis! :) Å kul att se hur de växer också :)
Vi kom fram till att det är lite kul hur vi fått barnen tätt men ändå inte lyckats få dem födda samma år. Äldsta tjejen på snart 6 år är ju född 2011, sen har vi andra tjejen 2014, Michelle 2015, tredje tjejen 2016 och Arvid 2017. Skiljer nästan exakt 1 år mellan den sista och Arvid och bara 5 månader mellan henne och Michelle :)
 
I lördags hade jag i princip en heldag utomhus i trädgården med barnen - så mysigt! <3
Mannen i hemmet fick i stället spendera tid att slipa vårt sovrumsgolv. Under heltäckningsmattan fanns det ett fint trägolv som de tyvärr täckt med någon ful brun gegga på så det tar lååång tid att slipa! Tyvärr slutade den ena slipen att fungera så nu måste vi vänta igen... är så jobbigt när det drar ut på tiden hela tiden! Är sugen på att visa bilder men vill ta det när det är klart i stället. :) Men det som gjorts är riktigt fint! Är sugen på att ha det så helt neutralt golv i Arvids rum. I vårt är tanken ett lager vitt så att trät ändå syns igenom.
 
Aja, medan Martin jobbade inomhus hela lördagen hade vi det mysigt med bad, fika och tom kvällsläsning och sandlådelek. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det blev ett bad innan sängen ;)
 
På söndagen var det meningen att M skulle fortsatt slipa men då den ena slutade fungera och det var den han hade behövt så blev det en tripp till Jönköping. Några fina plagg från Newbie till Arvid - hade en bra bonus! :) Å jag kan väl typ inte åka någonstans utan att ta mig en titt där.. haha!
Annars var vårt mål att bestämma hur vi skulle göra med ny säng till Michelle så det blev en sväng på IKEA också. 
 
Vi hade uteslutit att köpa en till spjälsäng så den stora frågan var om vi skulle ha en juniorsäng eller en vanlig säng till Michelle. Vi kollade på två vanliga sängar som jag tycker om vilket är dessa:
 
 
 
 
Vi var mest inne på dagbädden. Den skulle man kunna få till riktigt mysigt med sänghimmel, ljuslinga och sådär så den tycker jag verkligen om. Vi funderade och diskuterade mycket och även om man skulle ha en tunnare madrass kände vi att de blir för höga.
Så vi bestämde oss ändå för en juniorsäng. Jag har kollat runt massor på juniorsängar och de enda jag tyckte om vilket inte varit många har varit alldeles för dyra.. Annars tyckte jag om Sundviks gamla modell - tycker inte alls om den nya med växa-funktion. Tur som är brukar den gamla dyka upp på blocket och M ska hämta den i veckan - antagligen imorgon. Dock har jag svårt för begagnade madrasser så det köptes iaf! Å lite annat smått o gott så som bäddmadrass, lakan, en till kudde då jag tycker att en spjälsängskudde börjar bli lite väl tunn och lite annat till hemmet :) Lite frustration över att gå till i princip en affär ska ta en hel dag med två små.. haha! Men så är det, bara att gilla läget! Som folk brukar säga ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0