Borås Djurpark

I lördags tog vi en bussresa till Borås djurpark som församlingshemmet här i Ödeshög hade ordnat. Varken jag eller Martin hade varit där innan, inte barnen heller naturligtvis ;) Men vi tyckte om den! Var mycket mindre än Kolmården och inte alls lika backigt så denna park kändes bättre när man har små barn med. Annars föredrar jag Kolmorden som är större, har fler djur och deras (vad heter det?) hus utanför med apor, fiskar, spindlar mm är väldigt kul att gå igenom!
 
Blev lite djurbilder iaf, även om jag hade velat fota mer.. Hade ju en liten Arvid som hade en dålig dag, skrek mycket och skulle äta ofta och lite innan han somnade en pyttestund och upp igen för samma sak.. Så blev inte alls så många bilder som jag egentligen hade velat ta. Tycker det är superkul att fota djur!
 
 
 
Michelle som tittade efter björnarna, en djurskötare hade slängt ner meloner i vattnet :)
 
 
 
 
 
 
Då vi följde ordningen som kartan visade vilket var i den ordning som de gav djuren mat så somnade Michelle tråkigt nog strax innan vi kom till Bondgårdens djur samt en större lekpark. Väldigt surt att hon missade det! Det hade ju varit det roligaste för henne att se och kul för oss att se hur hon skulle klappat grisar och getter. Ska kolla om det finns något sånt i närheten där barnen får gå in hos djuren :)
 
 
Jag kan ju inte säga att dagen blev perfekt direkt, haha! Jag längtade massor till den här resan och jag tyckte att det var jättekul att församlingshemmet hade ordnat det. Det var gratis för barn under en viss ålder och kostade bara 150 kr/vuxen för resa och éntre. Men tiderna kunde väl varit bättre.. Vi åkte kl 9 och var framme 11 och då var det ju nästan dags för lunch och Michelle är van att sova strax efter det. Så hon blev väldigt trött och gnällig och just nu är hon inne i en utvecklingsfas och har mycket egen vilja. Hon är också väldigt mammig just nu och Arvid som ville äta en del blev det ju inte direkt enkelt.. Gå runt och amma blir rätt tungt med honom och krångligt när han börjar bli så lång! Dessutom en liten tjej som också vill bli bärd av mamma och pappa som inte alls duger då.. Ni kan ju tänka er - inte en lugn stund direkt.
 
Sen stängdes parken 16 och det var även då bussen skulle gå hemåt. Precis när vi kommit ur parken vaknade hon! Jag fick sån lust att springa in igen och ta med henne till bondgårdsdjuren men det gick ju inte! Aja, ska som sagt kolla upp om det finns nåt sånt i närheten :) Men hade ändå önskat att det kunde vara öppet till kl 18, det är ju ändå oftast barn man går med till djurparker och de sover ju ofta runt den tiden och är de vana med det så kan det ju också vara svårt att hålla dem vakna..
 
 
Men även om det blev en del småbarnsstrul så var det ändå en väldigt mysig dag! <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0