Altandörren

Igår kväll körde jag det sista lagret på dörren - och det blev ju så mycket bättre!
 
 
 
Målade 5 lager på tapeten och på dörren fick jag spackla lite efter persiennen som togs bort, slipa lite och sen räckte det med 2 lager. Stör mig lite på att mönstret på tapetet stack ut så får se om jag fixar till det på nåt sätt sen.. Men blev iaf hur nöjd som helst. Helt klart en förbättring!
 
Är väldigt sugen på att börja fixa här nere med och vet precis vilken tapet jag vill ha. I detta "mellanrum" som ligger mellan vardagsrummet och matsalen är ett perfekt rum att våga ha mönstrat i hela då det är litet och väldigt öppet. Där vill jag ha tapeten som vi valde mellan till vårt sovrum - kommer ni ihåg? Det är den vänstra jag kan tänka mig i detta rum - med blommor och fjärilar :) 
Vardagsrummet och matsalen får bli enkelt vitt. Men här nere är också från grunden skulle jag tro.. Vi måste åtminstone riva ner taket och sätta upp nya lister. Vet inte om det räcker att ta ner tapeten eller om vi måste fixa nytt underlag också. Så det får jag helt enkelt vänta med tills övervåningen blir klar! Gaah!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0