Vårdcentralen med Arvid

Jag skrev ju lite om Arvids mage på förra BVC-inlägget.. Han har fortfarande inte gjort någonting, nu är han inne på 18e dagen. Jag ringde till både 1177 och vårdcentralen i fredags och pratade med dem. VC rådfrågade barnmottagningen och kom fram till att vi skulle prova en medicin över helgen som heter Laktulos som finns receptfritt på apoteket. Skulle det inte komma någonting då heller skulle jag återkomma idag, på måndagen. 
Vi fick en tid kl 13.30 och från början var det tänkt att BVC-sköterskorna skulle undersöka honom och ge honom en annan medicin nerifrån som skulle hjälpa honom men när vi kom dit hade de ändrat planerna till att en läkare fick undersöka honom. Han gjorde en helt vanlig undersökning och tyckte att allt verkade bra och att han var en väldigt glad kille. Han ringde till barnmottagningen i Motala för att diskutera med dem och vi fick en tid som är imorgon kl 13.
 
När vi var påväg ut träffade vi på vår BVC-sköterska och hon hade nu läst på lite mer om det där och sa att det kan ta upp emot 20 dagar och vara helt normalt men samtidigt så känns ju 18 dagar som väldigt lång tid utan något.. Så ja, även om jag ser att han oftast mår bra så är jag ju ändå orolig ifall något är fel.. :/
 
 
Mammas <3
 
Fick förresten höra första "tvilling-diskussionen" när vi stod i kö på apoteket i fredags.. Har ju full förståelse om folk frågar sen om ett par år när de är mer jämstora men nu känns lite väl tidigt att tro att en 3-månaders och en 20-månaders skulle vara tvillingar, haha! :PNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0