Måndag

Idag fick det bli en 74-body på Arvid - 68orna är för korta! Byxor i 68 kan han fortfarande ha så precis lika lång överkropp som sin far har han :) Dock började vi ha pyjamas i 74 till honom redan för ett par veckor sedan då dem i 68 blev för korta till överkroppen.
Han använder några 74/80 pyjamasar som Michelle fortfarande kunde ha när Arvid var nyfödd - något tajta var de då på henne men ändå!
 
 
En body som inhandlades.. ehm är helt dagblind just nu. Men förra veckan iaf! Å ett litet sneakpeak på vårt sovrum - är lite småfix kvar tills ni får se hela :)
 
Annars ringde sköterskan från BVC i förmiddags och i eftermiddags för att kolla läget med Arvids mage. Vi kommer fortsätta ha daglig kontakt för att kolla läget och det känns skönt! Är dels för att kolla läget med honom och samtidigt finnas för vår oro.
 
Lite annat som inhandlades i klädväg senast - fick bli lättmatchande plagg då jag inte vill köpa för mycket när han växer ur kläderna så snabbt!
 
 
Lite basics från Lindex.
Å vårt sovrumsgolv... grön heltäckningsmatta borta och mycket slipning på det efter en hemsk mörk lasyr och behandling med trälut och hårdvaxolja med vitpigmentering - så nöööjd! :)
 
 
Annat fint från Lindex :)
 
 
Lite fint och lättmatchat från Newbie by KappAhl :)
 
 
Fynd från rean! M tyckte denna såg väldigt tjejig ut vilket gjorde mig chockad - Den är ju så neutral det bara kan bli enligt mig! Förhoppningsvis kan Arvid ha den en bit in på hösten! :)
 
 
Också ett fynd från rean! Michelle har en likadan som hon har/haft denna sommar så denna är till växagarderoben :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0