Jordgubbsplockning

I helgen hade M hyrt golvslipen igen och slipade klart vårt sovrumsgolv.. blev såå fint! Ska nu bara behandlas med något - vi har ännu inte bestämt med vad. Vi är lite inne på att köra det naturligt som det är i ljust furu eller kanske något åt det vita hållet.. får se men jag hoppas på att jag snart ska få visa er!
Dessvärre hittades stenplattor i ett hörn under Arvids heltäckningsmatta.. innan huset blev en villa var det två lägenheter och Arvids rum har en gång varit ett kök så antagligen stod väl spisen där förr. Så får leta efter något laminatgolv eller så, blir nog bra ändå. Men känns lite surt!
 
Annars i lördags hann vi med en sväng mot Hästholmen för att plocka jordgubbar. Haha, var som värsta paradiset för Michelle! Som hon åt! Å inte åt hon bara de finaste röda heller..
 
 
 
 
Arvid sov gott i bärsjalen <3
Däremot kändes det i mina lår efteråt att gå upp och ner flera gånger om med 7 kg på magen! ;) Annars tycker jag mycket om bärsjalen - så mycket skönare och smidgare än med sele!
 
Å mycket jordgubbar blev det! Har småätits under hela helgen som de är, till frukostgröten- och filen och tillsammans med glass. M har gjort några burkar jordgubbssylt och vi har ändå en överfull bunke kvar!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0