Träff med Emelie & Emil :)

 
Gos i bilen på väg till Linköping <3 Fleecen från PompDeLuxe är helt perfekt att ha i bilen när det är lite kallt! :)
Kör alltid utan tjocka jackor och overaller i bilen för att bältet ska sitta så nära kroppen som möjligt. Är viktigt att vi vuxna också tänker på det men barnen vill man ju verkligen ska åka så säkert som det bara går.
 
Älskling var snäll som skjutsade oss och passade själv på att träffa en kompis som var hemma från Norge. Jag känner att det trycker alldeles för mycket uppåt när jag sitter lågt så vill inte köra så pass långt själv. Känns jobbigt bara en kort bit.
I Linköping träffade vi Emelie och hennes lille Emil på två månader i några timmar på Ikano innan hon var tvungen att hämta Viktor som precis skolats in på förskolan. Var några månader sen sist och det var så kul att träffas igen! :) Blev lite lunch, prat och shopping - precis som vi brukar när vi ses! Å blev första gången som jag fick träffa Emil, han är verkligen bland den sötaste jag sett - och så lik sin storebror! :)
 
 
 
Efter att Emelie och Emil åkte för att hämta Viktor och efter att Martin hade träffat sin kompis fortsatte vi en sväng bland butikerna på Ikano. Hittade en del till lillebror! :)
 
 
Blev denna fina babybok :)
 
 
 Dessa underbaringar från Lindex <3
 
 
Denna mysiga - också från Lindex.
 
 
En del från Newbie by KappAhl <3
 
Det mesta var till lillebror denna gång men Michelle fick lite nya strumpor hon också :) 
Dessutom hade hon lyckats spotta ut i princip hela sin festis under lunchen utan att jag märkte det så hon blev dyngsur! Så hon fick en hel ny outfit hon också då jag inte hade med mig något extra. Brukar ju inte behövas längre! Är säker på att hon gjorde det med flit för att få ännu lite mer nytt ;) Blev en söt klänning och strumpbyxor från Newbie :) Hittade lite annat smått och gott till mig och hemmet också.
 
Sen åkte vi över till babyproffsen också, eller de hade bytt namn till.. Babyia? Tänkte att vi skulle beställa dubbelchassit och jag som var helt säker på att våra Super Viking delar skulle passa (hade tom pratat med en annan anställd en annan gång och hon sa inget annat än det heller) men jag frågade en extra gång för att vara helt säker på att det blir rätt. Å tydligen finns det inget dubbelchassi till Super Viking utan det är bara Viking de passar till - Gaah! Vi som bestämde oss för flera månader sen hur vi skulle göra med syskonvagn så funkar inte det! Kommer ett eget inlägg om det - ska försöka skriva klart det senast ikväll.
 
Var väldans trevligt att träffa Emelie och Emil iaf och ni måste ju hålla med om hur underbart söt han är? Å så mycket hår! :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0