Tillbaka till barnvagnsdjungeln..

Nu känner jag mig något stressad!
Som jag nämnde tidigare åkte jag och Martin förbi Babyproffsen eller Babya som de bytt namn till. Vi tänkte beställa dubbelchassit som vi tidigare har kollat på vilket är detta:
 
Emmaljunga 2017 Viking 735 Double Chassi Lounge
 
Vi som har både liggdel och sittdel från Emmaljunga sedan tidigare och när jag har sökt på våra "Super Viking" har jag fått upp att vi kunde ha detta chassi till. Å när vi varit och pratat med en anställd på Babyproffsen har hon sagt att det går. Men ja, den personen är inte den mest hjälpsamma direkt.. Tyvärr har hon jobbat båda gångerna vi varit där och tittat innan.
Så jag var helt säker på att vi kunde köpa detta och använda våra delar och sen när lillebror blir större tänkte vi köpa andra sittdelar då jag gärna ville ha i vitt. Sen kan det ju vara lite svårt att få tag på en likadan i navy som vi har.
Idag när vi var över iaf var det en bättre, mer hjälpsam bland personalen som jobbade och jag frågade för säkerhetsskull om vår super viking passade till det chassit men tydligen går inte det! Utan det är bara Viking som passar - de är smalare än vad Super Viking är.
 
Så nu är vi inne på att köpa en hel ny vagn igen.. men hur ska vi kunna bestämma oss för vilken?! Är ju liksom redan i v 34 och måste tänka om helt!
 
Jag hade väl redan bestämt mig för vitt men det tycker inte M alls om och tycker att det lyser alldeles för mycket så nu blev jag osäker också. De andra färgerna de hade inne tycker jag inte om.. mörkgrå och någon brun. Svart är ju snyggt men blir ju så varmt om den någon gång måste stå i solen och osmidigt när man har katter och hår som inte går att undvika syns ju så tydligt på svart.
Beige tycker jag är jättesnygg men den verkar inte finnas kvar. Så hur fasen ska vi kunna komma överrens om ett beslut på såhär kort tid.. Vi har väl sagt att vi ska tänka ut något på en vecka.. Å lite surt när vi ändå hade tänkt komma "billigt" undan med bara ett nytt chassi till att börja med.
 
Ååh, blir tokig.. Å jag får en del förvärkar och sammandragningar nu så det här problemet var inte alls ett bra tillfälle att dyka upp på känner jag..Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0