Nappburk till lillebror

Jag har letat som ett fån efter en nappburk till lillebror! Michelle har sedan innan en sån här i rosa och jag ville så gärna ha en matchande till lillebror. De är verkligen bland det sötaste jag sett! Å Michelles nappburk är verkligen en favoritdetalj i hennes rum.
 
 
Så mycket som jag letade hittade jag äntligen en blå på tictail.com i november och jag beställde en och betalade för den. Men inte kom den.. Jag försökte maila och få tag på dem men de svarade inte. Försökte till ännu en mailadress men fick inte tag på dem och efter det hade deras sida på tictail försvunnit. SURT. Å jag blev så sur.
 
Det enda alternativet var från kopbarnvagn som hade denna - fanns dock bara 3 kvar:
 
 
Har hela tiden haft svårt för att knoppen är blå, den blå jag var ute efter, men att resten gick åt det gröna hållet.. Så jag försökte leta ännu lite till efter den blå jag verkligen vill ha men hittade inget.. Fortsatte maila flera olika och frågade om de skulle få in dem igen men inte. Så för ett par dagar sedan bestämde jag mig för att beställa denna från kopbarnvagn ändå men klart att de då hade tagit slut dem också!
 
Igår hittade jag i stället en annan söt burk som lillebror kan ha som nappförvaring så nu gjorde jag en liten beställning bland annat med den burken. Så söt! :)
 
 
Tänkte länka till den men såg nu att den blå/gröna var slut.. kan jag köpt den sista? ;) Länkar till den rosa.. helt underbara! - Från kopbarnvagn.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0