Att försöka komma tillbaka!

Känns som jag tagit en väldigt lång paus från bloggen.. dagarna bara springer förbi!
 
Exempelvis brukar jag vara väldigt duktig på att lägga in bilder från både kameran och telefonen till datorn med jämna mellanrum. Kameran har jag varit rätt duktig på ändå men från telefonen.. den hade jag 1355 filer att ladda in nu! Å då är inte jag den som använder telefonens kamera i första hand!
 
Ska jag vara ärlig har jag nog inte riktigt någon inspiration till bloggen just nu men vill absolut få det och tycka att det är kul igen!
 
Något jag längtar till är att öppna förskolan ska börja igen vilket den borde göra ganska snart. Annars består dagarna med mycket lek och mys med barnen, träffar vänner och familj då och då och kommer förhoppningsvis bli oftare nu när jag ska få ha bilen hemma!! M ska få ha en firmabil till jobbet :) Renoveringen går framåt i små steg. Vårt sovrum behöver lite lister och Arvids rum målade jag ljusblått förra helgen helgen efter att M hade fått upp väggen och tapetserat den. Så där är bara golv och lister kvar! Golvet har vi nog spikat - får inhandlas vid nästa löning!
 
Detta blir det:
 
 
Pergo Laminatgolv - Vit furu
 
Så i väntan på det inhandladet är tanken att riva klädkammaren och garderoberna helt! Så att det blir en gång emellen vårt och Michelles sovrum samt sätta för den ena dörren till Michelles rum.
Börjar bli ganska tröttsamt att bo bland allt bygg men skönt när mer och mer saker börjar bli klara! Förra helgen blev jag även klar med vår svarta hemnesbyrå - Nu är den vit och fått flytta in i rummet emellan vardagsrummet och matsalen. Vi fyndade också en lampa på second hand här i Ödeshög. Supernöjd! Måste visas! 
 
I helgen hoppas jag få tid över att måla en bokhylla till alla barnens böcker.. just såna här småsaker har jag faktiskt börjat fundera på om jag ska börja använda instagram till! Jag vill ju visa er men känner inte att det är kul att blogga om liksom! Får se hur det blir med den saken - återkommer i så fall om det så kan ni börja följa mig där också :)
 
Men då det har tagits mååååånga bilder under den här tiden så kan ju visa er lite allt möjligt - även om det inte riktigt blir något inlägg om just bilderna liksom! :) 
 
Börjar med randombilder från telefonen - får kanske bli lite random från kameran en annan dag! :)
 
 
 
 
 
 
 
Michelle med sin morfar <3
 
 
74/80 - pyjamas på 4-månaders-Arvid! <3
 
 
 
 
 
Underbar body från Newbie <3
 
 
Michelle med sin kompis Noah - de har verkligen ett speciellt band till varandra :) <3
 
 
Fika i Gränna <3
 
 
 
Sminka sig innan orienteringen... ;)
 
 
 
 
Barnens första orientering - som var tillägnad deras farfar <3
 
 
Mat i Vadstena :)
 
 
 
 
 
 
<3
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0