På gång.. :)

 
Den ungen.. hon klättrar verkligen på allt! Men når man inte..
Pyjamasen är förresten från Lindex, hur fin? <3
 
Har precis kollat igenom lite bilder från förlossningen och bestämt ungefär vilka som ska få komma upp tillsammans med förlossningsberättelsen. Den är på gång men inte klar än! Det är ju det där med tiden och att skriva en förlossningsberättelse tar lite tid. Men ska försöka ta mig tid ikväll och bli klar med den! Så snart så :)
 
 
Samtidigt som jag kollade igenom förlossningsbilder kollade jag även igenom lite andra bilder och filmer från senste tiden och bestämde mig för att ladda upp denna film där Michelle dansar till Bolibompa :)
Ibland dansar hon mer och ibland med lite mindre inlevelse. Just här är hon inte lika engagerad som hon kan vara mer hur söt? <3
Michelle har alltid från när hon var riktigt liten gillat dans och musik och hon sjunger alltid med på öppna förskolan och när vi sjunger tillsammans med henne. Jättekul! Å hon är så duktig på att göra rörelser till olika sånger :)
 
Har btw fått plocka bort lite prydnader från tv-bordet.. en ljusstake har Michelle plockat bort metallbiten där ett ljus ska sitta - ska limma den. Å en av änglarna krasa hon sönder men en söt sambo som jag har limmade och spacklade där det fattades delar. Resultatet blev riktigt bra men vågar inte ha dem framme på ett tag. Lagom till Michelle blir mer försiktig kanske det är lillebror som tar över den biten i stället.. haha! Får se när jag vågar ha sånt framme igen!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0