Liten fläta åtminstone :)

Arvid sover och jag sitter o myser med Michelle, Kammar o myser med hennes hår.. Bland det mysigaste jag vet när hon är sådär gosig :) hon har varit trött några dagar nu o verkar lite småyr, som att hon har lågt blodtryck eller något. Jag tror det kan ha med vaccinationen hon fick förra veckan då man kunde bli sjuk av den ett tag efteråt. Men blir det inte bättre tills måndag ska jag ringa vårdcentralen! 
 
 
En liiiten fläta blev det åtminstone, får nog vänta några månader till ;)  
 
Å imorse tog Michelle sig en sovmorgon till kl 8. Hon är verkligen bland det vackraste jag vet när hon är sådär avslappnad som när hon sover. Jag menar, de ögonfransarna o de läpparna! Har ibland svårt att tro att hon är min <3
 
 

BVC med Arvid

 
Min starka lilla 5-veckors kille i ärvd body efter storasyster <3
 
När jag tog några av dessa bilder på mage var det första gången han vände sig från mage till rygg :) Jag har sett honom vända sig från rygg till sidan två gånger innan men aldrig helt. Michelle var 7 veckor första gången hon vände sig från rygg till mage och det tyckte jag var tidigt! 
 
Igår var vi iväg till öppna förskolan - första gången sen lillebror kom. I alla fall för mig och Arvid. Michelle och Martin gick dit när han var hemma de 2 veckorna efter att Arvid föddes. Var riktigt kul att träffa de som var där igen och kul att se hur mycket deras barn vuxit. Det händer så mycket på 5 veckor!
 
På eftermiddagen var det dags att gå till BVC med Arvid för kontroll och han har hunnit bli 57 cm lång och vägde 5050 gram. Helt otroligt vad fort det går! Har redan börjat ha lite i stl 62 till honom - Något Michelle började vid 4 månaders ålder om jag inte minns helt fel.
Det kom även en läkare som kände och tittade lite på honom och allt såg bra ut, jätteskönt! Får se om de kommer säga något om hans "skelning" också senare.. inget de nämt än men vi har märkt att det verkar som att han också har lite mer skinn över vänsterögat precis som Michelle har vilket gör att det ser ut som att de skelar fast de egentligen inte gör det.. Men skulle de vilja kolla upp det är jag klart med på det - så mycket bättre att rätta till sådant tidigt om det skulle behövas! Dock känner jag mig inte orolig över det nu som jag gjorde med Michelle när de sa det på hennes 6-månaderskontroll.
 
 
<3
 
Känns väldigt sorgligt hur Arvid redan börjat tappa en hel del av sitt mörka hår! Nu börjar han också få "pappafrisyr" ;)

Lite nytt till sovrummet

Jotex körde 25 % på en hel beställning för tidigare medlemmar som bara gällde för idag - Vilken tur att jag hade väntat med mina favoriter till vårt sovrum! Fick bli en hissgardin till fönstret vid trappen och en kappa till fönstret på altan också. Så nöjd och längtar så tills det kommer! :)
 
 
RSS 2.0