Läkaren - Ögon

Vi hade ju fått en remiss till sjukhuset för att kolla på Michelles ögon då de tyckte på 6-månaderskontrollen att det vänstra gick mer inåt än det högra. Sånt brukar ju rätta till sig runt 6 månader och har det inte det måste de skicka en till sjukhuset och det är ju bra att få någon att kolla på saker så att man upptäcker tidigt om det skulle vara något fel. 
Allt såg som tur var jättebra ut! Hon tyckte att Michelle var jättestark, söt och duktig :) Lite kul var det när hon hela tiden ville leka med läkarens ficklampa och andra instrument men det är ju sånt man får räkna med. Trodde däremot att de bara skulle kolla ögonen men de gjorde en hel kontroll och innan fick vi väga och mäta henne. Nu var hon 68,2 cm och vägde 7,4 kg :)
 

Misslyckat Syrénsocker!

Haha! Jag som hade tänkt mig ett jättevackert syrénsocker som jag sett på bilder och ha framme som en jättefin inredningsdetalj blev helt misslyckat!
Vi plockade med oss lite syréner från M's föräldrar igår innan vi åkte hem på eftermiddagen. Fick tid på kvällen att fixa iordning det. Man skulle blanda syréner med lika mycket socker men jag tog mer socker än syréner för tyckte att det blev för mycket.. Sen skulle det stå i burken utan lock och torka ett dygn innan blommorna ska silas av. Började bli lite mörkt ute så bilderna blev inte alls bra, ingenting mot vad jag hade tänkt. 
Å antagligen var blommorna för fuktiga för nu är de bruna och luktar ruttet, haha! Får försöka nästa år igen kanske på ett annat vis. Någon skrev att man skulle mixa socker och syréner för att sen torka i ugnen och någon annan torkade hela syréner med socker i ugnen. Finns säkert ännu fler sätt.
 
 
RSS 2.0