5 månader <3

Idag blev Michelle redan 5 månader! Var på BVC för vägning, mätning och vaccination. Vaccinationen gick jättebra! Hon gnydde lite efteråt men inget mer, superduktig! :) Hon har känts lite varm så kanske haft lite feber men varit pigg och ätit så hon har mått bra. Förra gången blev hon vääldigt trött efteråt, men inte denna gång.
Hon var nu 65 cm lång och väger 7 kg.
 
Försökt ta lite bilder till babyboken och blev en del bra tycker jag. Har en del mer att redigera och kan inte bestämma mig vilken jag ska ta till boken. Får se och sen visa vilken det blir men laddar upp några :)
 
 
 
 
 

Jollyroom

Efter BVC (skriver om det senare) gick jag förbi Coop och hämtade mina paket från Jollyroom. Okej, jag brukar faktiskt alltid prata med älskling innan jag köper något lite större så jag var lite busig (A) Får jag en kommentar av honom sen så vet jag att han läser här ;) Haha! :)
Jag hämtade paketen som var ganska stora.. De delar ju alltid upp paketen när jag handlar därifrån! Men de var inte för tunga så gick ha en på och en under vagnen. Sen gick jag hem, hämtade förrådsnycklarna och en sax. Gick ner till förrådet och kollade i kartongerna så att leveransen stämde och jag var nöjd. Sen la jag in dessa i förrådet, thihii (A)
Som sagt, brukar jag faktiskt alltid prata med min sötnos nu för tiden innan jag handlar något.. Vi har råd, det är inte så. Men jag vet att jag har och kanske är lite smått shoppingberoende och då känns det bättre att båda är med på det. Men dessa saker kunde jag knappt sova utan att tänka på att jag ville ha! Så jag hoppas han håller med mig o inte tycker att jag var alltför busig :)
 
 
 
En supercool gåbil till Michelle! Är från ett år men kan säkert användas tidigare, jag skulle gissa på 9 månader :)
 
 
Jag har länge kollat efter en dockvagn i trä och denna kunde jag inte motstå! En annan jag varit sugen på som är liknande har oxå kostat runt 700-800 kr och nu när denna var på rean, hur kan man motstå en sån söt vagn för 199 kr? Det går inte!
 
 
Dessa hyllor från Alice & Fox har jag oxå kollat på ett tag o de är ju så söta!
 
 
Å så blev det ett sött träpussel, mest för att frakten skulle bli gratis så kunde hon lika gärna få något litet i stället för fraktkostnaden. Men det är ju bra för motoriken :)
 
 
 

Snart kanske våren är här? :)

 
Tog denna bild utanför oss för en vecka sen ungefär. Hur mysigt?! :)
 
Hoppas verkligen att värmen fortsätter och att det verkligen ska bli vår nu. Martin planterade om odlingarna här hemma igår och vill att de ska växa till sig lite mer och att det ska bli varmare så de snart får komma ut. Annars har rabarberna börjat växa upp i krukan! Tyvärr kommer jag som vanligt inte få plats med så mycket blommor som jag vill.. Tycker det är kul med ätbara saker som vi odlar, tomater, örter, sallad, chili, paprika, potatis, smultron, jordgubbar o sånt där. Men jag är väl ändå lite mer för blommor och Martin för ätbart. Även om vi har en ganska stor balkong så kan vi ju inte ha hur många krukor som helst ;)
 
Kollat lite på bilder från min gamla telefon som jag la in för några veckor sen.. haha, de har legat o vilat i en låda ;) Så lite blommor har jag fått ha iaf :)
 
 
2014 fick jag ha två krukor med penséer! När de växte sig för långa däremot tror jag vi odlade nåt annat i dem.
 
 
Denna kruka målade jag om samma år och var en grå sliten hink så blev perfekt till den slitna look jag ville ha :)
 
 
Den här planteringen blev jag väldigt nöjd med! Bollkryss, murgröna, lavendel o nåt annat jag inte vet vad de heter. Krukan är köpt i Smögen på västkusten :) Detta är oxå från 2014.
 
 
2013 fick jag ha dessa, 2 lika på varsin sida. Så får se vad som hittas på i år! Tror faktiskt inte jag hade några blommor förra året, så i år är älskling skyldig mig någon plats ;) Längtar tills vi hittar hus och kan plantera massvis med fint. Både äbart och icke. Får väl annars övertala honom om att penséer är ätbara ;)
RSS 2.0