8 månader <3

Idag blev snuttan 8 månader... Blev ingen BVC-kontroll så försökte väga och mäta henne hemma. Gick väl sådär med att mäta, haha! Men ungefär 69 cm och 7,7 kg. Så lite hade hon växt och gått upp :)
Nästa gång vi ska till BVC är 4/8. Lite skönt att det är mer sällan men samtidigt är det kul att mäta och väga henne för varje månad tycker jag, i alla fall det första året. :)
 
 
 
 
 
 
Märks det att Toulose älskar att följa efter och gosa med Michelle? ;)
 
 
 
 
Dem ögonen.. <3
Mamma älskar dig obeskrivligt mycket <3

Goboken

 
Brevbäraren brukar alltid lägga i böckerna direkt i brevlådan men idag fick jag hämta dessa på Coop, gör absolut ingenting :) Å jag är lika nöjd som vanligt! "Titt-ut, vem där" kommer bli så kul att få läsa för Michelle. Den har flikar som man kan dra ut och bjuder till både lek, skoj och språklärande. Perfekt! :)
 
 
Pekboken har också helt underbart fina bilder :)
 
 
 
Jag är så nöjd som man bara kan bli med Goboken och jag längtar alltid till nästa omgång med böcker. Även om det kostar en del så är det inte dyrare än bokhandeln och jag har inte alls sett böcker i samma kvalité som de har. Dessutom anpassar de varje månad för just ditt barns ålder vilket hjälper till med barnets utveckling. Skulle man inte vilja ha några böcker någon månad är det enkelt att avbeställa och ångrar man sig efteråt är det bara att höra av sig så kan man beställa dem ändå. Längtar till att se vad som kommer nästa gång!
 
På lördag ska jag till Ullared och så får kolla lite vad de har för böcker också, där kan man säkert fynda en hel del! :)
 
 

Första skor - Kavat <3

Var precis o hämtade ut paket från Coop och gick en liten promenad. Michelle var så trött att hon somnade så jag la henne i hennes säng när vi kom in. I lördags passade jag på att beställa hennes första par riktiga skor - hon har ju flera mjuka skor mest som accesoarer och även ett par röda i conversestil som hon fått av en kompis till mig men de är i stl 21 så det är ju ett tag kvar.
Blev ett par blommiga från Kavat som jag spanat in enda sen de släpptes förra hösten! Nu rear de dessutom ut dem! De är så gudomligt fina och det ska ju vara väldigt bra kvalité så perfekta som första skor. Dessutom är jag helt kär i stilen så kommer nog bli många fler därifrån när Michelle börjat gå :)
 
Hur underbara är dem inte? <3
Klicka på bilden för att komma till rean.
RSS 2.0