Husvisningar!

Tyvärr fick vi inte kolla på ett hus som vi hade hittat i Rimforsa.. Det som budgivningen egentligen hade avslutats på fredagen. Men det kommer ju fler!
På måndag ska vi kolla på ett annat men det huset känner vi väl inte så mycket för nu. Men igår hittade vi ett som vi ska kolla på nästa helg och det känner vi verkligen för! Hoppas, hoppas på det huset! Har så mycket drömmar och fantasier för kommande renoveringar :)
 
Denna tapet ihop med en randig är jag lite inne för nu till Michelles rum, men får se. Känns kanske som att det blir lite mycket. Men de är ju Väldigt söta! :)
 
 
 
 
 

Sött från Kina

Har faktiskt varit lite skeptisk till att beställa kläder från Kina. Tänkt att det säkert är rätt dålig kvalité och att jag ändå aldrig kommer använda kläderna. Men fick hem dessa klänningar till Michelle i veckan och de var ju väldigt söta!
 
 
Klänningen med godisklubban kommer även bli söt som inredning. Har några söta galgar från Kappahl och just nu hänger en annan söt klänning på väggen där men denna kommer nog komma upp en annan gång! Å den vita kommer nog bli perfekt till midsommar om jag inte hittar nåt annat ännu finare. Men är väldigt nöjd, speciellt för en sån lite peng!
 
Denna pyamas fick jag hem förra veckan därifrån och är väldigt nöjd med den också! Fanns en till i en annan färg och med prickar i stället där det stod "I love my dad lots and lots". Men tyckte den såg lite pojkig ut så fick bara bli denna :)
 
 
 
Berlioz tyckte han fick för lite uppmärksamhet ;)
 
 
 

Vaccination

Idag tog Michelle sin första vaccination, fick två sprutor, en i varje ben. O sen vi la oss för o vila lite vid 10.30 har hon velat suga konstant.. Så fort jag lägger ifrån henne när hon somnat en stund så vaknar hon o gnäller o blir inte nöjd förrän hon får amma igen.
Tycker så synd om henne :/ men längtar till Martin kommer hem om jag inte får en ledig stund innan dess, för gud vad jag är hungrig! 
RSS 2.0