BVC

Idag var jag och Michelle på BVC. Det gick bra, pratade lite om smakportioner som vi ska börja ge henne nu. Förstår inte hur det kan ha gått så snabbt! Men ska bli spännande och roligt att börja ge henne lite vanlig mat också. Får se vad hennes första blir.. Å få upp hennes stol i veckan oxå. Guud vad kul! :)
 
I lördags var det även sista gången hon fick ha sin fina rosa overall i 62.. började bli lite tight! Så nu har hon den mysiga vita och en söt rosa mössa till. Det invigdes på en långpromenad igår som jag och Martin gick, jättemys även om det var kallt!
 
Nu är hon i alla fall 63 cm och väger 6355 gram. För en månad sen (27/1) var hon 60 cm och vägde 5475 gram. Vill inte att hon ska växa så fort! Nu får hon lugna sig lite tycker jag ;)
 
Sen när hon vaknar ska jag försöka ta några fina foton till 4 månaders-sidan i babyboken. Ja, hon är redan 4 månader! <3
 
 
 
Denna bild pryder hennes 3 månaders-sida i babyboken :) <3
 
 

Lager 157

 
Idag var jag och familjen i Tornby, skulle kolla Lager 157 vilket var första gången för mig. Tänkte kolla efter present till en kompis son men hittade inget där till honom, fick bli på Lindex och H&M istället :)
På Lager 157 hittade jag däremot dessa söta bodys till Michelle. Fanns ett par jättefina vita mysiga byxor för bara 30 kr också men de fanns tyvärr bara i 90, så kände att det är lite väl stort att köpa nu. Men dessa tyckte jag om :) Hittade även tre toppar till mig och två linnen och en t-shirt till Martin. Fanns ändå ganska mycket där så dit åker vi nog igen någon gång!
 
Kvällen kommer spenderas med familjemys framför mello! <3
 

Fuller House!

Blev först chockad över att en hel säsong lades upp! Vet inte varför men jag fick för mig att de skulle lägga upp ett avsnitt då o då, typ som days som kommer ett för varje dag, men det kom ju som sagt en hel säsong!
Sett 3 avsnitt än så länge och det verkar lovande! :)
Hade varit kul om de kunde lägga upp de gamla säsongerna av Full house också!
 
 
 
 
RSS 2.0