Tandläkaren

Alltså, hur mycket kan en tandläkare skrämma slag på en? Jag har ju (hade tills nu) tungpiercing och haft den i 7,5 år. Jag har fått höra innan att det inte är bra för tänderna men inte så mycket mer med det. Å det har inte varit något jag tänkt på att googla för att kolla hur och varför det inte är bra. Visst, den slår emot tänderna lite, men hur farligt kan det vara? Nu när jag fick en annan tandläkare så berättade hon hur det kunde bli mikrosprickor i tänderna och att tandköttet på insidan av tänderna åker ner. Hon visade hur det faktiskt hade gjort det på mina undertänder och rekommenderade självklart att ta ur den. Det är ingenting jag tänkt på förut, jag har ju tyckt om den.
M är ju hemma på onsdagar och jag har blivit väldigt förskyld och lite småfebrig så vilade ett par timmar på dagen. Å då drömde jag bland annat om att jag hade tappat en underframtand! HEEMSKT! Nej, så kan vi inte ha det så nu fick den åka ut! Känns väldigt tomt men tändernas hälsa är så mycket viktigare än någon tonårspiercing :)

 

Flygdagar på Malmen

Fick bli en sväng förbi Malmen och se på helikoptrar och flygplan då de haft flygdagar på Malmen i veckan. Man har sett helikoptrarna flyga runt i flera veckor häromkring när de övat. Först hade jag ingen aning om vad det var och förstod inte alls varför "ambulanshelikoptrarna" (vi bor ju vid sjukhuset) såg så mörka och läskiga ut :P Sen läste jag ju nyheterna och förstod vad det var.
 
Hur som helst, åkte dit för att hitta på något och M ville se så jag åkte mest dit för hans skull :)
 
 
Fanns två av dessa som man fick åka en tur med för 350 kr /person. Hade varit väldigt kul! Dock blir det ju en del för 3 personer eller ah.. Michelle är väl inte så smart att ta med ifall hon skulle bli helt livrädd och jag skulle inte våga utan Martin. Men jättekul för alla andra som åkte! :)
 
 
En lite orkester gick vi förbi. Borde fotat militärsnubbarna, hur läskiga såg de inte ut med stora vapen och allt klet i ansiktet?! Trodde de skulle börja skjuta när som helst :P
 
 
En annan helikopter :)
 
 
Då jag är van med tidig lunch och jag började känna mig yr så fick det bli en pastasallad. Om man nu kan kalla det för det? Var ju inte så mycket i den.. Typ sallad, lök, skinka och en stor konstig torr pasta. Hade ju varit gott med lite gurka, tomat, majs, FETAOST (hur sugen blev jag inte på det när jag såg att de hade pastasallad?).. ja lite mer än det som var iaf :) Martin var bara lite småhungrig och tog en korv ;)
 
 
Michelle var fin i Newbie-byxorna och den matchande mössan som köptes igår. Tycker egentligen inte om öronen på mössan men annars är den superfin! :)
 
Var en trevlig förmiddag, vi var där rätt tidigt och åkte hem kanske runt 12-13. Var ju så himla regnigt och kallt! Sen blev det förbi Ikano snabbt och sen hem för bara massa lek och mys :) <3

Newbie

I helgen var det sista chansen för 3 för 2 på alla barnkläder på KappAhl så självklart var jag tvungen att fylla på med lite fler favoriter!
 
 
Det mesta är till växagarderoben i stl 80 men de rosa/lila mönstrade byxorna är i 74, kände att Michelle behövde ha lite nytt till hösten också. Har ju mest sommarkläder och jag antar att hon kommer ha 74 några månader till då hon bara växt 1 cm i månaden den sista tiden och sist var hon ju 70 liksom, sånt kan ju ändras men ah :)
Å jag verkligen älskar Newbies tunna mössor med rosett som brukar komma i olika färger, hon hade en rosa innan som blivit för liten och nu när de hade fyllt på med nya (rosa fanns inte förra gången jag var ute efter det utan det fick bara bli en vit) så fick det bli en större storlek. Tycker om den mösstorleken (48/50) då de ska kunna ha den från 9 månader till 2 år. Så mycket roligare när hon kan ha samma ett längre tag så kan man ha fler att byta mellan i stället :)
 
Sen hade jag sett den underbara ponchon förra gången jag snabbt gick in för att byta koftan jag beställde i fel storlek. Sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på den, den är ju verkligen helt fantastisk! Måste vara det finaste plagget någonsin som jag sett från Newbie. Även om den är i toddlerstorlek (92-128) så fick det bli en 86/92 så kan Michelle ha den till nästa höst. Hur skulle jag kunna låta bli?
 
 
 
Jag är så kär <3
RSS 2.0