Babyväst

Fick ett mail från Lindex i veckan om att de återkallar denna söta väst. Klart att det är en som jag redan har... De skrev något om att knapparna inte följde deras säkerhetskrav och det är ju inget bra... Men den är ju Så söt! Så blir att hålla extra koll på den när det är dags för snuttan att använda den. Köpte den i stl 80 för att hon förhoppningsvis ska kunna ha den nästa höst och skulle den vara för stor då så kan hon ju säkert ha den till våren när hon är typ 1,5 år... Haha! Lång tid kvar. Men kunde verkligen inte låta bli! 
 
 
Idag är ju bf men ännu ingen bebis :( Längtar massa tills hon kommer! Igår var hon livlig hela dagen och jag hade förvärkar som gjorde så stört ont igår kväll att jag nästan trodde att det skulle bli dags men nae.. Får hoppas på i veckan :) Annars är det ju ändå högst 2 veckor kvar så snart, snart... Känns verkligen som en evighet såhär i slutet!
 

Virkade babymössor

Igår kväll började jag virka dessa mössor, gjorde klart den grå imorse. Tyckte speciellt den vit/rosa blev väldigt söt så får hoppas de sitter bra på sen! :)
 
Mössan gjorde jag efter Pernilla Einarssons video: här
Tycker om hennes videor, jättelätta att följa och perfekt när man är nybörjare! Skillnaden på de jag gjorde är ju storleken ;) o sen använde jag mig av 4 mm på nålen och gjorde en kant med fasta maskor i slutet. Sen sydde jag fast en blomma som oxå är från hennes video: Här
 
 
Snart kommer älskling hem så ska vi till affären och jag har några paket att hämta ut, spännande! Beställde lite från Mama och Home-apparna så har inte en aning om vad som kommit nu. Jag hoppas på några fina knoppar som jag tänkt ha på lite olika ställen :)
 

Grytlappar

Blev klar med dessa grytlappar i fredags, tycker dem blev söta :) Egentligen var de ganska snabbvirkade men tog några dagars paus emellan när jag gjorde dem.
Inspirationen kom härifrån.
Men jag gjorde spetsen lite annorlunda, tog 4 fm 2 sm, 4 fm, 2 sm osv. Blommans mönster kommer från Pernilla Einarssons video, här.
 
Känns helt stört att det är 6 dagar till bf nu... Vill att hon ska komma nu! Börjar bli ganska tungt, men ännu cyklar jag på min rosa träningscykel, känns lite duktigt när jag ändå är i v 40 :) Hur mysigt det än är att känna hennes rörelser, sparkar och tryckningar så vill jag inget hellre än ha henne i min famn. I stället för att känna foten tryckas ut på sidan så tänk hur underbart att känna foten på riktigt och pussa massa på henne. Ååh vad jag längtar! <3
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0