MIYO Transparent Finish Powder

Eftersom min och älsklings dröm är att bo i hus och det tar ett tag o spara, speciellt när vi har sådan otur med bilar också... Vi köpte ju vår Renault för 2 år sen och den gick sönder när vi var påväg hem från Kornö för två veckor sen så för 1,5 vecka sen fick vi köpa en ny. Jag tycker jättemycket om den. Det är en Peugeot 307 Sport Combi. Superskön o köra, fräsch in och ut och bra bagageutrymme vilket är perfekt tills vi ska ha barnvagnen också! Men i helgen börja motorlampan lysa och så kom det upp nåt felmeddelande... Får se hur vi löser det! Känns väldigt surt.
 
Men iaf, Nu till pudret!
Innan körde jag på Make Up Stores löspuder som är jättebra men det kostar liksom 265 kr och för mig räcker det ungefär i 1,5 månad och då blir det en hel del. Så nu har jag provat detta puder från MIYO och det är minst lika bra! Det är en budgetvariant som bara kostar... 65 KRONOR!! HELT STÖRT BILLIGT!!
Mitt första håller på att ta slut så idag fick jag hem två stycken som jag beställde från shopping4net och där är det även fraktfritt så det är verkligen värt!
Nästa grejj som äter pengar är ju mascara... Även om jag redan kör på en budgetvariant som Max Factor så är de faktiskt ganska dyra... tror de kostar runt 179 kr på de flesta ställen och jag byter mascara varje månad. Så eftersom jag är så pass nöjd med MIYOs löspuder så nästa gång jag behöver mascara så ska jag prova på MIYOs för 59 kr. Hoppas den är bra för i så fall sparas det så massa mycket! :)
 
 
 

Länge sen!

Okej, jag vill verkligen bli bättre på att skriva. Tycker det är jättekul men svårt med tid till det ju!
Som sist var liksom i MARS!! Har ju en superstor nyhet sen dess! Jag visste ju redan då men gick ju inte ut med det då :) Det är att jag o älskling ska få en bebis, blir en flicka runt 25e oktober :)
Vi är jättelyckliga över det! Ska bli SÅ mysigt! :)
Barnvagnen blev inhandlad för ett tag sen, är så dålig med att hålla koll på tiden men säkert 1,5 månad sen. Den står just nu hos älsklings föräldrar så kan tyvärr inte lägga in en bild på den. Kommer inte exakt ihåg heller om jag söker på den :P Men det blev en Emmaljunga, super viking i färgen navy. Supersnyggg! Självklart med matchande skötväska ;)
Den 4/8 tänkte vi åka till Ullared och inhandla lite smått och gott. Är ju verkligen massa som behövs! Skönt att jag snart är ledig också. Hade tur med datumet så jag kunde ta semester innan graviditetsledigheten. Så bara 7 dagar kvar på jobbet. Snacka om att jag räknar ner!
Det är tur att det är lugnare nu men det gör ändå ont, dumma foglossning. Även om det är så värt det så måste man få klaga ibland. Men det är bara o stå ut några dagar till. Längtar massa till snuttan kommer! :)
 
Annars då, en veckas semester spenderades på Kornö. Myspys, hoppas jag mår tillräckligt bra för att kanske åka dit i augusti också :)
 
Nej nu ska jag dricka upp mitt thé och fixa iordning mig till jobbet. Längtar redan till ikväll så jag kan få pussa massa på min Martin :) <3
RSS 2.0