Prolash +

Idag fick jag hem min Prolash + som jag beställt från Groupon. De hade en deal på 179 kr när den är värd kring tusenlappen. Värt att testa!
I början ska man applicera den 2-3 gånger per dag. Då jag alltid har make på mig får det bli morgon och kväll och det ska räcka enligt andra som har testat den. Efter den första månaden kan man dra ner till en gång per dag. Egentligen tycker jag om mina fransar, har väl blivit lite glesare den senaste tiden och inte tackar man nej till fylligare, fler och längre fransar? Så får hoppas på att det blir någon skillnad! Jag får resencera den senare! :)
 

Välkommen till min nya blogg!

Vad kul att du har hittat hit! :)
Vad skriver man egentligen på sitt första inlägg?
Bloggdomänen - Den fick bli av mitt väldigt gamla smeknamn då TerrY var upptaget. Jag var tvungen att kolla hur den bloggen var bara för att den hade snott mitt namn o ja... Klart den personen inte skrivit ett dugg. Men aja, Thoria får jag heta här :)
En liten presentation finns under rubriken "om" så det skippar vi här ;) Jag hoppas ni kommer tycka om min nya blogg och jag ska försöka bli bättre på att ta bilder igen o dela med mig lite :)
 
Så ja, Välkommen till min nya blogg ;)
RSS 2.0